Huis op’t Oog – Nog nooit zoiets unieks gezien!

We kunnen het nieuwe jaar goed inzetten: de bouwvergunning voor ons Huis op’ t Oog in Pelt is binnen!

We bouwen een cohousing met 8 wooneenheden voor mensen met een visuele beperking. Het bestaande gebouw, door Licht en Liefde reeds ingebruik als ontmoetingsplaats en vormingsplek, wordt gerenoveerd en uitgebreid. Inclure Architecten zet alles op alles om het project zo inclusief mogelijk te ontwerpen door het gebruik van contrasten, kleuren, materialen, texturen en geuren! Zo worden er bijvoorbeeld op elke verdieping andere kruiden en bloemen geplant voor een extra beleving. Iedere studio heeft eigen sanitair, keuken en woonkamer maar er is ook een gemeenschappelijke keuken, woonkamer en therapieruimte. De units zijn voor zowel koppels als alleenstaanden beschikbaar. Er komt ook een zintuiglijke (pluk)tuin die wordt opengesteld voor de buren..

Wil je wat meer weten over dit project?
Licht en Liefde organiseert op 10 februari 2023 een informatiemoment in Pelt. We starten om 10u en aansluitend worden broodjes voorzien voor lunch.
Laat Hans even weten met hoeveel jullie komen en/of graag wat meer informatie ontvangen: hans.van.de.vyver@lichtenliefde.be

“Nu onze dochter in een warme buurt terechtkomt, samenwonend maar toch apart, kunnen wij pas gerust slapen…”

ouders van toekomstige bewoonster Huis op ’t Oog