Subsidie Provincie Limburg – Innovatieve woonprojecten

We kunnen de zomer goed inzetten: Provincie Limburg zal ondersteuning bieden aan ons project Samen bouwen aan welzijn en wonen!

We diende deze woonsubsidie in samen met onze partners van Kenniscentrum WWZ; Hefboom en Faculteit Architectuur en Kunst UHasselt.

🎥 Op het persmoment gisteren in de Kapelanij in Zutendaal ondertekenden we samen met gedeputeerde Inge Moors en de 3 andere geselecteerde projecten het Innovatiecharter Wonen.

🔎 Via dit samenwerkingsverband willen we onze expertise bundelen om nieuwe innovatieve, kleinschalige, kwalitatieve en betaalbare woon-zorgprojecten te realiseren door:
1️⃣ een “ont-zorgend” begeleidingstraject aan te bieden aan Limburgse welzijn- en woonzorgorganisaties die (nieuwe) woonprojecten willen realiseren 🛠
&
2️⃣ een lerende netwerk op te zetten en aanvullend een good-practices cahier uit te brengen. Zo kan de opgebouwde expertise overgedragen worden naar toekomstige projecten en lokale besturen in Limburg 📗.

📣 We lanceren binnenkort een oproep voor Limburgse welzijns- en woonzorgorganisaties die willen nadenken over hun eigen infrastructuur en/of binnen 5 jaar een bouwproject willen realiseren.

👁‍🗨 Wil jij wat meer weten over dit project?
Hou dan zeker onze pagina in de gaten en neem gerust al contact met ons op. Hopelijk tot snel!